FOTO by H&M

Moda

H&M natikače s čvorom jednako pašu uz ležernu i svečanu odjeću!

Viktoria Mikulić 21. lipnja 2024.

7 modela za bezbrižne ljetne dane...

Osim samog godišnjeg odmora, nakon duge zime i tmurnog vremena ničemu se ne radujem više nego otvorenoj obući. Naravno, ne samo zbog pokazivanja svoje nove pedikure i trajnog laka u upečatljivoj ljetnoj boji, već i zato što se, koliko god volim tenisice, silno veselim sandalama i natikačama.

Natikače su sofisticirana nadopuna lepršavim haljinama, lanenim setovima i svim vrstama kupaćih kostima. Iako nema ništa elegantnije od potpetica, natikače s čvorom dostojna su zamjena visokim petama za ljetne mjesece. i rezervirane su za dnevne i večernje lookove.

Osim što izgledaju prekrasno, u njima možete provoditi sate i osjećati se bezbrižno na svakom koraku. Već su nekoliko godina veoma popularne, a čini nam se da će ostati u trendu i narednih sezona.

U H&M-u smo pronašli tri različita modela u nekoliko boja. Prve natikače dolaze u stilu espadrila s detaljem čvora i pletenim rubom od jute oko potplata. Možete ih pronaći u traper izdanju, bež boji i u klasičnom crnom ruhu.

Nadalje, drugi model dolazi u ružičastoj i krem boji, a riječ je o espadrila natikačama sa širokim remenom od kepera i čvorom, te potplatima s pletenim rubom od jute.

Ako ste ipak ljubitelji kože, treće, jednako atrakativne su kožne natikače s čvorom u nude i crnoj boji.

Koje god odabrali, bit će finalan touch svakog ljetnog outfita.

Sve detalj o novim H&M natikačama možete pronaći na LINKU!