FOTO by H&M

Moda

H&M mrežaste torbice – accessories koji pršti pozitivom i ističe iz mase!

Viktoria Mikulić 13. ožujka 2023.

Ako svoj proljetni look želite osvježiti stylish modnim dodatkom, na pravom ste mjestu…

Svatko od nas ima svoj omiljeni oblik torbice. Od kockastih mini modela, crossbody torbica koje nosimo preko ramena, bucket i tote primjeraka pa sve do predimenzioniranih modela u koje nam stanu apsolutno sve stvarčice, vjerujemo da u svom ormaru imate nekoliko primjeraka svoje najdraže torbice.

Ipak, to ne znači da ponekad ne možemo odabrati nešto drugo. Koliko god voljeli svoju glomaznu torbu za svakodnevne prilike, u večernjim izdanjima više biramo manje modele koji nas neće opterećivati, a koji će biti finalan touch naših outfita.

H&M torbice namijenjene su za sve romantične duše!

h&m mrežaste torbice

Svatko od nas ima torbu za svaki dan, no svaka garderoba trebala bi sadržavati još jednu – onu kojoj ćemo se uvijek moći rado vraćati kada pred sobom imamo važnu svečanost, poslovni event ili nešto treće.

H&M nove bucket torbice slatkoća su na kvadrat. Izgledaju poput malenih čuvara blaga, a dolaze u ljubičastoj, ružičastoj, srebrnoj i crnoj boji. To je ona torbica koja će nas, bez obzira na odjevnu kombinaciju, istaknuti iz mase i učiniti pravom divom.

h&m mrežaste torbice

Za proljetne dane, naš favorit je ljubičasta torbica koja će se stopiti s božanstvenim parkovima prepunim cvijećem, a za ljetne dane biramo pink model koji će pristajati uz sve naše bijele haljine. Ako pak volite klasiku s dozom elegancije, srebrna i crna torbica pun su pogodak.

H&M modeli trenutno su na sniženju i njihova cijena iznosi $29.75. Koju od ovih krasotica birate za sebe?