FOTO by H&M

Moda

H&M mornarsko plave ravne sandale za hodanje gradom

Mia Vodopija 28. svibnja 2021.

Mornarsko plave ljepotice iz H&Ma su savršeni izbori za opuštenu šetnju gradom.

Ljeto 2021. nam se opasno približava, a stručnjaci predviđaju da će biti jedno od najtoplijih ljeta! Ako vas je zanimalo što to predstavlja za vas, mi smatramo da to znači novi par obuće. S obzirom na to da svi volimo šetati i da je vrijeme lijepo, predlažemo vam nove sandale!

Vjerujemo da se sada preispitujete – imate li već dovoljno sandala u ormaru, ako se odlučite za nove, koji stil biste kupile, želite li nešto otvorenog ili zatvorenog tipa, hoćete li kupiti monokromatske sandale ili će biti šarene.

Mislimo da bi svatko trebao posjedovati barem nekoliko para divnih ljetnih ženskih sandala. Kad je riječ o njihovoj kupnji, u potpunosti možemo shvatiti koliko teško može biti odabrati prave.

Idete li za onim lijepim metalnim ravnim sandalama s ukrasima? Ili što je s onim slatkim sandalama s fora mašnom? Taj tip odluka su nam slatke muke!

Upravo zato vam danas donosimo ove mornarsko plave ljepotice iz H&Ma. Slingback espadrille i ravne sandale su savršeni izbori za opuštenu šetnju gradom.

U konačnici, želite maksimalnu razinu udobnosti u toplim ljetnim mjesecima, a nošenje sandala to ne bi smjelo ugroziti.

Ravne sandale u debelom, uvijenom užetu s platnenim ulošcima izrađenima od mješavine platna i pamuka dobar su izbor za odlazak na tržnicu ili šetnju kvartom.

Espadrille u imitaciji antilopa s pletenim ukrasom od jute oko potplata i remenom na peti bi bile dobar izbor za plažu ili odlazak na event u prirodi.

Nadamo se da ćete odabrati svoj par!