FOTO by H&M

Moda

H&M midi haljina u boji jorgovana je elegantan hit bez mane

Krešimir Šustić 28. travnja 2020.

H&M, boja jorgovana i haljina ... treba li išta više reći?

Mjere donešene zbog pandemije korona virusa polako nestaju, tako da ćemo uskoro bez problema moći slobodno šetati gradom u najboljim krpicama. Vrijeme provedeno u izolaciji bila je prava prilika da u miru očistimo ormare i popratimo najnovije trendove u svijetu mode koje ćemo s oduševljenjem nositi.

Jedva čekamo da uskočimo u favorite sezone koji su okupirali izloge i police raznih trgovina, a to su neizostavne haljine. Dolaze nam u različitim veličinama, dužinama i krojevima, s mnoštvo uzoraka i u raznim bojama, a mi smo toliko ludi za njima da bi ih doslovno sve pokupovali jer svaka ima ono nešto po čemu je posebna i drugačija od drugih.

Danas smo se bacili u potragu za još jednom krasoticom i završili smo na web shopu popularnog brenda H&M koji nam svake sezone nudi mnoštvo trendy komada uz koje se osjećamo svjetski.

Prvo nas je privukla hit boja jorgovana, koja zrači nježnošću i toplinom, a onda smo shvatili o kakvom se božanstvenom modelu radi. Široka, prozračna i totalno chic, ova haljina je definitivno jedan od onih odjevnih predmeta koji su must-have sezone.

Savršeno se uklapa s najdražim sandalama, natikačama i tenisicama, a bez problema je možete nositi u grad, na kavu s frendicama, a čak i za poslovne i svečanije prigode.

Ovu magičnu ljepoticu možete nabaviti klikom na LINK i tako uvesti pravu svježinu u svoju garderobu.