FOTO by H&M

Ljubimci

H&M kostimčić Djeda Božićnjaka rezerviran za naše njuškice!

Viktoria Mikulić 08. studenoga 2021.

Imate kod kuće jednog mezimca? Vrijeme je da ga zaogrnete u božićno ruho!

Jeste li već počeli planirati savršen božićni look za cijelu obitelj? Ako ne kompletni outfit, onda pretpostavljamo da ćete barem zablistati u matching puloverima s motivima božićnog drvca, imele, ili ćete se prikloniti drugoj strani i odabrati one s printom Grincha.

Kako god bilo, obiteljska fotka za blagdane najljepša je razglednica koju možete poslati svojoj familiji i prijateljima. Nakon što ste opremili sebe i svoje najmlađe, također ne smijete zaboraviti na jednog počasnog člana obitelji, bez obzira nalazio se u vašem stanu ili kući, a možda i u dvorištu. Riječ je o psiću, tom malenom stvorenju koje nas uvijek gleda zaljubljenim okicama.

Te malene preslatke njuškice svaki nam dan učine boljim i čak i kada nas nema satima, oni strpljivo i spremno čekaju na naš dolazak, ne bismo li im dali pokoju poslasticu. Kako ih onda ne bismo voljeli kada nas apsolutno nikada ne iznevjere (ajde, zaboravit ćemo na onaj incident prljavih šapica koje su pronašle svoj pečat na zidu dnevne sobe), stoga nije iznenađujuće da i njih želimo opremiti za božićne dane.

Sigurni smo da i naši mezimci osjećaju taj duh Božića i pozitivnu atmosferu koja vlada našim domom. Upravo iz tog razloga bacili smo se u potragu za kostimčićem u koji ćemo ih odjenuti za blagdane. Jedan nas je posebno osvojio, a dolazi s potpisom H&M. Riječ je o svečanom kostimu od mekane tkanine u prepoznatljivoj odjeći Djeda Božićnjaka.

Na njemu se čak i nalazi Ded Mraz koji izgleda kao da upravlja saonicama. Ako i vi želite da ovih blagdana vaš psić zamijeni Rudolfa i ostalu ekipu te ponosno vue saonice i bude najslađi na slikama, onda biste mu trebali nabaviti ovaj novitet.

Njegova cijena iznosi 19,99 €, a pronaći ga možete na LINKU!