FOTO by H&M / Instagram @die_avocadohochstpersohnlich

Moda

H&M kolekcija torbica okupana juicy narančastom priziva sunce!

Daria Lovrić 23. veljače 2023.

Škicnite najljepše modele u IT nijansi za španciranje po gradu...

Nakon hladnog perioda jedva čekamo uskočiti u vesele odjevne komade i garderobu oplemeniti živopisnom paletom boja. Iako su ove zime vladale vibrantne i jarke boje poput ljubičaste i crvene, neke od predivnih nijansi ne možemo zamisliti nositi dok tamni oblaci plove iznad nas.

H&M torbica – $24.99

Zahvaljujući dolasku razigranog perioda omiljeni brendovi već su lansirali prve proljetne kolekcije i popunili police trgovina novitetima u efektnim nijansama.

H&M torbica – $24.99

Proljeće u znaku uzbudljive narančaste boje

Topla narančasta, mnogima je omiljena boja jer je energična, uveseljava i stvara osjećaj topline. U H&M asortimanu modnih dodataka ona vodi glavnu riječ i najavljuje svoju dominaciju u proljetnom periodu.

H&M torbica – $24.99

Baguette, crossbody, shopper ili mini torbica – izbora je mnogo. Torbice iz nove kolekcije zadovoljit će gotovo svačije kriterije, neovisno o stilu i modelu koji preferirate.

H&M torbica – $34.99

Juicy torbice dolaze u različitim dimenzijama od malenih u koje stanu mobitel, novčanik, ruž i ključevi, pa sve do većih modela s kojima čak možete ići u špeceraj.

H&M torbica – $34.99

Naš favorit je mini pletena torbica u kombinaciji narančaste i neutralne bež nijanse. Osim ručkica, torbicu krasi i kožni remen te omogućava nošenje preko tijela.

H&M torbica – $27.99

Ovi noviteti savršeno će upotpuniti vaš proljetni i ljetni outfit, a možete ih nositi u gotovo svim dnevnim i večernjim prigodama.

H&M torbica – $17.99

Odlično će izgledati uz bijele tenisice ili espadrille u casual izdanju, ali i sandale s visokom petom u svečanim prigodama.