FOTO by Instagram @hmkids

Elegant

H&M Kids – frotirana dječja jaknica s najslađim ušima!

Mia Vodopija 10. rujna 2021.

Vaša djeca će obožavati malene uši na jakni!

Topli dani kasnog ljeta se polako ali sigurno skraćuju, a jutra i večeri više ne zrače istom toplinom kao prije par tjedana.

Neizbježno nam dolazi, njezino visočanstvo jesen! Upravo zbog te šarene kraljice mirisa jabuka i cimeta, stiže nam hladnije vrijeme, što znači da je vrijeme za nekoliko novih komada u garderobi.

£9.99

S obzirom na to da su naši klinci i klinceze zanimljiva mala bića koja samostalno razmišljaju svojim glavicama, oni će sami htjeti odabrati odjevne komade koje će nositi.

£9.99

Zašto im na izbor ne bi dali nešto novo i zabavno i, povrh svega, mekano? H&M Kids ima u ponudi nove dječje jaknice, napravljene od frotir materijala, koje su izuzetno mekane. Vjerojatno će na dodir vašu dječicu podsjećati na životinjsko krzno psa ili mace.

£9.99

Dječje frotir jaknice dolaze u raznim bojama – u svijetlo smeđoj, tamno plavoj, tamno zelenoj i pastelno rozoj. Raznobojnost i mekani materijal nisu jedine zanimljivosti ovih jaknica: one su, naime, napravljene s malim ušima.

£9.99

Vaše dijete će izgledati apsolutno prekrasno u H&M Kids frotiranoj jaknici s malim životinjskim ušima, a uvjereni smo da će vas nekoliko mama u parku, vrtiću ili školi pitati gdje ste nabavili ovako slatku jaknicu.

Ovu fora dječju jaknicu možete nabaviti u H&M prodavaonicama ili na web linku OVDJE.