FOTO by H&M

Dekor

H&M je u svoju home dekor kolekciju uvrstio točkasto posuđe!

Viktoria Šafranić 28. svibnja 2021.

Tanjurić, posudice, šalica - kupujemo kompletan set!

U proteklih godinu dana, otkako smo suočeni s pandemijom, mnoštvo toga se promijenilo. Neke stvari postale su nezamislive poput zagrljaja s bliskim osobama, druženja u većem broj ljudi, bezbrižnog odlaska u restoran ili na piće…

Iako bi se većina složila da nam 2020., a bome ni ova godine nisu donijele gotovo ništa dobro, ipak je u svemu tome jedna stvar pozitivna. Konačno su svi malo uštedjeli jer nije bilo potrebe za shoppingiranjem odjevnih predmeta i modnih dodataka u onolikoj mjeri kao što smo navikli.

Budući da isto ne bismo imali kamo odjenuti, jednostavno smo odlučili suzdržati se od kupovine. No nas je nešto drugo omamilo tako da nismo uspjeli previše novaca staviti sa strane.

Jedina stvar koja vas je mogla zeznuti (kao što je nas) i drastično smanjiti vaš budget je dekor. Imali smo toliko vremena razmišljati o prenamjeni prostora i ubacivati sitnice u virtualnu košaricu sve dok nam stanje na računu nije dalo do znanja: STOP!

Kako i ne bismo kada nas home dekor brendovi konstantno uveseljavaju simpatičnim novitetima koje odmah poželimo imati u svom interijeru. Ovog puta, na red je došla kuhinja koju ćemo nadopuniti novim točkastim posuđem iz H&M-a, koje dolazi u crno-bijelom ruhu. Toliko je šarmantno da će mu malo koja zaljubljenica u točkice moći odoljeti.

Svaki proizvod kupuje se samostalno, a kolekcija sadržava šalicu, tanjurić i dvije posude u različitim veličinama. Ovi neodoljivi primjerci napravljeni su od lakiranog nehrđajućeg čelika, a cijene su im zaista prihvatljive. Kompletnu liniju možete pronaći na LINKU. Mi odmah naručujemo cijeli set, a vi?