FOTO by H&M

Moda

H&M izbacio mom fit traperice s Mickey Mouse printom!

Viktoria Mikulić 05. ožujka 2021.

Model koji će oduševiti sve coolerice...

Traperice su najdugovječniji odjevni predmet za kojim posežemo u svim prilikama. Bez obzira uputili se na obično piće, odlazak u kino, kazalište, na spoj, odnosno romantičnu večeru s boljom polovicom ili šetnju gradom, traperice zaista viđamo posvuda.

U posljednjih nekoliko godina, elegantniji modeli dobrodošli su i u poslovnom odijevanju uz potpetice i profinjenu bluzu i mnoga poduzeća barem petkom dopuštaju nošenje istih, kako bismo se osjećali ležernije i bili još motiviraniji.

Ne znamo jeste li više za poderani jeans, klasične trapezice ili skinny jeans primjerke, no kada iste upotpunjuje omiljena Disney ikona, svaki model je poželjan, zar ne?

Na službenoj web trgovini poznatog high street brenda H&M pojavile su se traperice mom fit kroja koji je rezerviran za sve coolerice.

Ovaj vrećasti model nekako vidimo uz sve one djetinjaste duše koje su bez obzira na ozbiljnost i godine, ostale neiskvarene i to se ne ustručavaju pokazati. Osim simpatičnog cartoon lika, imaju i 5 džepova s prednje i stražnje strane, a duljina im seže do gležnja.

Možda nisu za poslovne sastanke, no definitivno su rezervirane za sve one leisure aktivnosti u kojima možemo biti ono što jesmo. Oversized T-shirt ili neka ležerna košulja najbolje će se uklopiti uz ovaj novitet, kao i sportski model tenisica.

Otkrit ćemo vam i njihovu cijenu koja iznosi 39,99 €. Za sve kojima su dosadili jednostavni modeli traperica i žele svom dnevnom looku pridodati malo šarma, svakako zavirite na H&M web shop i doznajte sve detalje.