FOTO by H&M

Kids

H&M ima cool ljetnu alternativu tenisicama za naše najmlađe

Krešimir Šustić 30. lipnja 2020.

Mickey i Minnie model nema žniranaca i lako se natakne

Bose noge pod kojima se osjeća meki pokrivač od pijeska ili bezbroj malenih kamenčića u ljetnoj sezoni su najbolji izbor za nas i naše tijelo.

Osim što nam to pomaže u cirkulaciji, dobro je da naša stopala budu slobodna i osjećaju svježinu koju nam pružaju razni faktori na godišnjem odmoru uz predivno plavo more.

No kada se zaputimo na večeru uz more ili na neku svečaniju prigodu, dobro je odabrati otvorene i lagane modele u kojima ne osjećamo neugodno znojenje.

To vrijedi i za naše najmlađe članove obitelji, kojima su potrebni malo čvršći komadi jer znamo da su oni uvijek u petoj brzini i jure na sve strane.

Visoke temperature nisu pogodne za klasične tenisice, stoga im treba odabrati lakše i platnene verzije u kojima će moći neometano trčkarati i skakutati.

Zahvaljujući H&M trgovini, naše najslađe nožice mogu i dalje proživljavati ljeto svog života u laganom materijalu od kojeg su napravljeni ova dva preslatka modela.

Dolaze s motivima Disneyevih ljubimaca, Mickey i Minnie Mouse, koji im daju dječji štih i energičnost koja pristaje uz veseli dječji karakter.

Tako djevojčice mogu uživati u rozim nijansama i omiljenoj mišici, a dječaci u plavo bijeloj kombinaciji boja s mišićem koji je osvojio cijeli svijet.

Dodatan plus je to što nemaju žniranaca, stoga se lako mogu nataknuti i izgledati totalno cool, te poslužiti kao odlična alternativa tenisicama ovog ljeta.

12,99 €
12,99 €