FOTO by H&M

Dekor

H&M home ljetna kolekcija donosi morski štih u dom

Krešimir Šustić 24. travnja 2020.

Neodoljive nijanse plave zavladat će interijerom!

Proljetno čišćenje doma, nešto je što svake godine iznova ponavljamo kako bismo u vlastiti dom unijeli dašak svježine nakon duge i hladne zime. Dolaskom sunca, proradi nam mašta i crta za kreativnost, pa se tako često bacamo u uređivanje interijera.

Jednostavni DIY koraci za izradu kamenjara!

Ponekad nije potrebno guliti zidove i raditi krupne radove, već samo unijeti par novih detaljčića koji donose svjež štih u naš prostor. Osim modnog i beauty svijeta, pratimo i novitete koji se tiču uređenja interijera, pa smo se tako ovog puta bacili u potragu za prigodnim proizvodima.

Naletjeli smo na web shop brenda H&M za kojeg znamo da ima i home odjel u kojem možemo pronaći raznorazne dekoracije koje naš dom čine ljepšima. Zapanjila nas je nova kolekcija koje je totalno stylish i dolazi u neodoljivim plavim nijansama koje unose morski štih svojim motivima.

Preslatko posuđe poput klasičnih tanjura i čajnika idealni su da prilikom dolaska gostiju istaknete svoj trendi stil, a vaze i posude svaki kutak doma povezat će s rajskim plažama uz predivno more.

Posebnu pažnju zaslužuju jastuci koje možete dodati na omiljenu fotelju, trosjed ili na vrtni namještaj i motivima kao što su palme i školjke unijet mediteranski dašak. Plava boja uistinu je veliki hit ove godine i drago nam je da naša oaza mira može zasjati u njezinim tonovima.

Cjelokupan asortiman možete pronaći na LINKU, a naše favorite u galeriji.