Dekor

H&M home kolekcija ukrasnih jastučića predviđena za cozy večeri na terasama!

Viktoria Šafranić 13. svibnja 2020.

Bez obzira kako ste uredili eksterijer, sigurni smo da će vam se barem jedan od 20 modela uklopiti u ambijent!

Svako godišnje doba donosi nešto po čemu ga pamtimo. Ljeto smatramo najbezbrižnijom sezonom jer svi planiramo odlazak na godišnji odmor gdje ćemo napuniti baterije i barem nakratko zaboraviti na svakodnevne obveze.

Jesen označava početak novog razdoblja, najviše za roditelje s djecom čiji školarci ponovno kreću u školu. Također, ovo je jedno od najslikovitijih doba kada ulice preplave narančaste i žute nijanse listova koji oduzimaju dah.

Zima je mnogima najdraža zbog blagdana koji nam svima unose toplinu u srce. Zaboravljamo na sve loše stvari i trudimo se kraj godine dočekati u najboljem raspoloženju.

Šećer na kraju, proljeće…ne postoje riječi kojima bismo opisali sve te živopisne nijanse procvalog cvijeća, samo im se možemo diviti i uživati u njihovoj prisutnosti.

Ovog proljeća svjedočimo pomalo drugačijem okruženju zbog situacije koja nas je zadesila. Iako nam je donijela dosta loših stvari i promijenila život naopačke, istovremeno kao da nas je probudila iz dubokog sna i otvorila nam oči o istinskim vrijednostima koje trebamo cijeniti.

Mnogi su spoznali da boravak u četiri zida i nije tako tragična ideja te se bacili u renoviranje i isprobavanje raznovrsnih DIY tehnika kako bi osvježili interijer i eksterijer. Najviše su si truda mogli dati ljudi koji imaju terase i balkone jer mogućnosti za uređenje tog ambijenta definitivno ima napretek.

Naravno, sve je lakše uz web shopove koji nam na dnevnoj bazi serviraju dekorativne stvarčice i raznim savjetima pomažu u planiranju i osmišljavanju besprijekornog ambijenta.

Na službenu stranicu H&M-a najčešće odlazimo u potrazi za odjevnim predmetima i modnim detaljima, no moramo priznati da nas u posljednje vrijeme sve više intrigira njihova home kolekcija.

Raskošan asortiman pristupačnih cijena i neodoljivih uzoraka razlog je zašto smo i sami poželjeli svojoj terasi dodati jedan drugačiji, osvježen štih.

Zaista smo zadovoljni rezultatom uređenja i možemo se pohvaliti kako smo svoju terasu uistinu oživjeli, no ipak nam se da još nedostaje.

Ukrasni jastučići ti su koji će upotpuniti prostor i dati mu posebnu notu, a H&M ih ima čak dvadesetak koji izgledaju božanstveno.

Ako ste i sami planirali proljetna jutra i večeri provesti u svojoj oazi mira, onda će zasigurno ovi modeli pridonijeti još većem ugođaju:

Nakon što nabavite svoje cozy jastučiće, zasigurno ne želite da vas išta opterećuje. Kako biste se u potpunosti prepustili uživanju na svježem zraku, uz čašu rosea i laganu muziku, kao finalan touch postavite Raid spirale protiv komaraca koje djeluju odmah čim ih upalite.

Također, nije naodmet nabaviti i Raid sprej jer nikada ne znate kada će vam leteći neprijatelji pokušati pokvariti večer, stoga je dobro imati ga negdje pri ruci, zaklopiti oči i osluškivati taj nostalgičan zvuk kojeg donose čari proljetnih noći.

#SOS IGRA DARIVANJA

U suradnji sa Sezona bzzz briga jednu sretnicu nagradit ćemo Raid bogatim poklon paketom za zaštitu od insekata koji sadrži: Raid električni aparat s tekućinom, klopku za mrave, spirale, sprej protiv letećih insekata i gel protiv moljaca. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica je Karolina Pavelko Varkaš. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.