FOTO by Instagram @hmhome

Dekor

H&M Home jastuci kao savršena jesenska dekoracija

Mia Vodopija 30. rujna 2021.

Hoćete li odabrati monokromatske ili šarene?

Jesen je prijelazni period u kojem se lagano pripremamo za hladne zimske mjesece. Uređenje prostora u skladu s godišnjim dobom unosi u vaš dom posebnu harmoniju stoga ne dvojite o tome da u dom unesete dio ugođaja iz prirode jer ona je upravo ujesen u jednom od svojih najljepših izdanja.

Boje su naravno inspirirane okolišem pa se u domove unosi zelena, smeđa, plava, boja vina i druge tople nijanse. Međutim, lijepo će izgledati i tonovi bež i krem boje.

Prostor s dolaskom hladnijih dana žudi za mekanim dekoracijama koje mu donose udobnost i stvaraju toplu atmosferu, stoga ne oklijevajte staviti na pod čupavi tepih. Tople deke za dnevni boravak u jesenskim bojama i luksuzni, kao i mekani ukrasni jastuci zaokružit će vaš jesenski interijer.

Još jedan od hitova u jesenskom uređenju zasigurno su jastuci i prekrivači od umjetnog krzna koji će vašim stolicama i naslonjačima osigurati dodatnu notu komfora i ugode u hladnijoj sezoni.

Upravo takve mekane jastuke smo pronašli u H&M Home ponudi. U galeriji ispod možete checkirati naše izbore za ovojesensko uređivanje doma.

Elementi krem, bež i smeđe boje bezvremenski su detalji, a lako se kombiniraju s različitim bojama i stilovima, bilo da je riječ o dekoracijama, bilo da su u pitanju manji komadi namještaja.

Priznat ćemo si da nema slađeg nego biti kod kuće kad večeri postanu hladne. Toploj atmosferi doma uvelike će pridonijeti i dekor.

Počastite se ukrasnim jastucima i unesite malo promjene i dašak jeseni u vaš dom.