FOTO by H&M Home

Dekor

H&M Home ima nekoliko kreativnih trikova koji će svakoj kupaonici dati poseban sjaj

admin 29. listopada 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Kupaonica je jedna od najvažnijih prostorija svakog doma i ima velik utjecaj na naš svakodnevni život. Omiljena švedska marka, H&M Home, ima odlično rješenje za uređivanje prostora kojeg često zanemarimo prilikom ukrašavanja i organizacije.

Ne morate preurediti čitavu kupaonicu, već je dovoljno nekoliko ukrasnih detalja koji će je pretvorili u malu oazu elegancije i ljepote.

1. Držači kupaonskog pribora

Završni detalji su ono što svaki prostor čini posebnim, a dodavanje ukrasnih komada uljepšat će prostor i dati mu dozu svježine. Držači kupaonskog pribora svakako pomažu u nadogradnji urednosti i pristupačnosti.

Držač četkice za zube, pumpica za sapun ili metalna kutijica za organiziranje pribora za šminku, jednostavno su rješenje za moderan i jednostavan stil.

2. Ručnici i prostirke

Svi imamo ručnike koje su se nakupljali godinama i tako nepotrebno zauzimaju kupaonski prostor čineći ga neorganiziranim i nespretnim.

Odložite ih u ormar (ipak ne znate kada će vam zatrebati) i priuštite si nove ručnike koji će odgovarati bojama kupaonskih pločica ili namještaja. Uz njih možete kombinirati prostirke jednakih ili sličnih tonova, koje će zasigurno unijeti toplinu te uljepšati cjelokupni dojam.

3. Zavjesa za tuš

Većini kupaonica često nedostaje koji metar kvadratni više. Zavjesa za tuš vrlo lako može vizualno proširiti i osvijetliti prostor, a sve što morate učiniti je izabrati svjetlije boje poput bež, sive ili klasične bijele.

4. Svijeće

Prvo što nam padne na pamet kada pomislimo na kupaonicu je tuširanje za početak dana te osvježenje nakon napornog radnog dana. Za tračak luksuza i opuštanje dovoljno je nabaviti mirisne svijeće.

Tako ćemo u samo nekoliko minuta postići ugodnu atmosferu s čarobnim moćima, a kupaonica će postati vaše omiljeno mjesto za bijeg od svakodnevice i hladnih dana.