FOTO by H&M

Moda

H&M glitter haljina stvorena da u stilu zabljesnemo za kraj ove godine

Krešimir Šustić 03. prosinca 2020.

Glamur i raskoš dolaze u šljokičastom ruhu

Nalazimo se u djelu godine koje je u normalnim okolnostima popraćeno brojnim zabavama, no ove godine broj ljudi koji smiju prisustvovati na istima se znatno smanjio.

Iako nas je isto na prvu pomisao oneraspoložilo, moramo priznati da nismo izgubili volju za izvlačenjem najboljih krpica iz garderobe kako bi zablistali među odabranima.

Budući da se još nalazimo u neizvjesnosti i ne znamo hoćemo li moći novogodišnju noć proslaviti onako kako smo navikli, svejedno u glavi smišljamo kombinacije koje dolaze u obzir.

Kako bismo u velikom stilu ispratili ovu turbulentnu godinu, bilo to na nekoj zabavi ili u društvu nekolicine najbližih osoba, odlučili smo pretražiti ponudu high street trgovina u nadi da ćemo pronaći ono nešto posebno.

H&M je u bogatu kolekciju haljina uvrstio jednu ljepoticu koja je prigodna za raskoš i glamur te će nas zasigurno staviti u centar pažnje, ako se za nju odlučimo.

49,99 €

Midi haljina dolazi u klasičnoj crnoj i disco srebrnoj boji, a krase je neodoljive šljokice i otvor na leđima koji daje dodatnu draž i zavodljivo ruho.

49,99 €

Uz visoke modele čizia, salonke, bundu i upečatljivu torbicu, idealna je za party izdanja i svečane prigode, kao i za izlaske s prijateljicama koje ne možemo dočekati.