FOTO by H&M

Moda

H&M futrane čizmice – zašto ih svi trebamo imati ove zime?!

Viktoria Mikulić 03. listopada 2022.

Cjenovna pristupačnost, kvaliteta i profinjen dizajn samo su neki od razloga zbog kojih ih želimo…

Koliko god volimo modu, kada temperature dosegnu nulu sve što želimo je ušuškati se u nešto toplo i udobno. U tim trenucima bitan nam je komfor na svakom koraku, a svi znamo da nema ništa toplije od krznenih bundica i čizmica. Kako bi ostali stylish gdje god se uputili, a pritom i ugrijani, H&M je lansirao čizme uz koje nikada nećemo osjetiti hladnoću.

H&M ČIZME KAO NAJTOPLIJA ODLUKA U ZIMSKIM DANIMA!

H&M krznene čizme

Krznene čizmice u bež boji ljubav su na prvi pogled. Njihovo fluffy izdanje izgleda toliko šarmantno da bismo ih bez problema nosili uz casual look, ali i uz nešto elegantnije odjevne komade kao što su haljine od pletiva. Već ih vidimo u kombinaciji s francuskom kapom i nekom cozy torbicom.

H&M krznene čizme

U njima bismo proveli čitavu zimu i ne sumnjamo da će biti naše glavne modne suputnice prilikom posjeta Adventu. Uz podstavljeno krzno koje ih krasi iznutra i izvana, tu su i neodoljive vezice koje im daju romantičnu notu.

H&M krznene čizme

Ova nježna boja lijepo će izgledati uz sve druge nijanse, neovisno o tome kakav je vaš outfit.

H&M krznene čizme

Za sve koji ove zime žele hod po oblacima, uz ove mekane čizmice to ćete i postići. Njihova cijena iznosi 39,99 €, a pronaći ih možete na LINKU!