FOTO by H&M

Moda

H&M espadrille s vezicama oko gležnja totalna su slatkoća!

Viktoria Šafranić 29. ožujka 2021.

Damske bež nijanse svidjet će se svim ženama koje cijene jednostavnost!

Znamo da smo u proteklim tjednima već nekoliko puta predstavljali espadrille raznovrsnih high street brendova, no nemojte nam zamjeriti jer su jednostavno sve toliko divne da bi bila prva šteta ne podijeliti ih s vama.

Ova nezaobilazna proljetna obuća osvojila je trendseterice diljem svijeta, koje su u jednom paru cipela pronašle sve ono što i priželjkuju – udobnost, izgled, kvalitetu izrade, cjenovnu pristupačnost…Upravo to nam i treba pružati obuća, lakoću i maksimalnu opuštenost dok je nosimo, bez imalo opterećivanja.

Za početak tjedna, H&M je lansirao neodoljiv primjerak espadrilla koje pršte od slatkoće, za što su zaslužne vezice oko gležnja. Iako je prednji dio pomalo neobičan, nama se baš zbog te različitosti i sviđa.

Espadrille u tkanju od jute i pamuka s dugim trakama koje se vežu oko gležnja, s platformom od 7cm bit će rado viđene na gradskom asfaltu.

Iako su na prvi pogled skroz jednostavne, upravo ih sićušni detalji čine efektnima. Njihova cijena iznosi 49,99 € i malo tko će im moći odoljeti. Ako vam se sviđaju, putem linka doznajte dostupne veličine jer bi se mogle rasprodati do kraja tjedna.

Za sve koji su svoj ormar osvježili proljetnim bojama, pastelnim i vibrantnim, svakako garderobi nadodjte dašak zemljanih tonova, u stilu ovih simpatičnih espadrilla.