FOTO by H&M

Ljubimci

H&M džemperi i jakne za kućne ljubimce – jer oni to zaslužuju!

Viktoria Šafranić 29. rujna 2020.

Imate psića kojeg volite svim srcem? Razmazite ga u potpunosti...

Ako želite iskrenog i pravog prijatelja koji vas nikada neće iznevjeriti, trebali biste nabaviti psa. Svaki vlasnik ovog ljupkog bića složio bi se s navedenom izjavom jer je u potpunosti istinita, prema iskustvu mnogih.

Ako im date samo malo pažnje, oni će vam vratiti dvostrukom mjerom.

Psi su najprivrženiji kućni ljubimci koji nam u trenu uljepšaju dan i uvijek nas spremno čekaju pri povratku kući, stoga nije iznenađujuće što im želimo omogućiti barem dio onoga u čemu i sami uživamo.

View this post on Instagram

A BFF that loves lunch time walks. #HM

A post shared by H&M (@hm) on

Mekani krevetić, pokrivač, pokoja igračka u obliku kosti i fine poslastice samo su neke od sitnica koje zaslužuju.

Naravno, s dolaskom jeseni šetnje s našim miljenicima više neće biti toliko bezbrižne i pokoji put bi nas mogla iznenaditi kiša, stoga bismo u narednom periodu trebali razmisliti o kupnji odjevnih predmeta koji će ih zaštititi od oborina.

Iako kažu da psima nikada nije hladno, mi smatramo da ih se treba zaogrnuti jer nekako vjerujemo da osjećaju isto što i mi. I dok će naš popratni accessories najesen biti kišobran, svoje ćemo vjerne čuvari zabundati u jedan od H&M džempera ili jaknica.

Upečatljivi pomponi, životinjski uzorak ili jednostavan pulover, štogod odabrali, vaš će vam psić biti zahvalan. Osim što mu u nijednom trenutku neće biti hladno, izgledat će stylish dok ga ponosno šetate na uzici.

Cijene ovih simpatičnih rekvizita potražite putem H&M službene stranice.