FOTO by H&M

Dekor

H&M donosi pletene košare u životinjskim oblicima!

Mia Vodopija 03. rujna 2021.

Je li vam draža košara u obliku lava ili pingvina?

Mnogi ljudi osjete potrebu za preuređenjem vlastitog životnog prostora. To je nešto što nam se periodično javlja, no vrlo rijetko smo spremni upustiti se u neke veće promjene i to iz brojnih razloga.

Ograničeni kućni budžet ili nedostatak vremena česti su razlozi zašto svom životnom prostoru ne pružamo neke velike i prave promjene. Međutim, da bi u svom domu osjetili neku novu energiju, nije potrebno upuštati se u velike radove, već je potrebno nabaviti nešto što će kao detalj kreirati sasvim novu priču.

29,99 €

Iako su često mali, detalji kao takvi unose dašak naše osobnosti u interijer, a u posljednje vrijeme glavnu riječ vode pleteni detalji za dom kojima je zaista teško odoljeti.

29,99 €

Ne samo da su se pletene košare pokazale kao izvrstan odabir za osvježavanje životnog prostora, već su se pokazale i funkcionalne. Njima ćete pružiti svom domu novi način organizacije prostora i to u rustikalnom stilu koji ne gubi na svojoj popularnosti.

29,99 €

Pletene košare možete pronaći u raznim oblicima, nijansama i bojama, a idealno se uklapaju o ormare gdje odlično zamjenjuju klasične kutije za pospremanje odjeće.

29,99 €

Također ih možete koristiti i u kupaonskom interijeru gdje će odlično poslužiti kao mjesto za odlaganje ručnika ili odjeće koja je spremna za pranje.

29,99 €

Čini se kako ćemo ih ove jeseni, osim u prigodama poput sakupljanja bundeva, jabuka i kestena često viđati i u interijerima.

34,99 €

Rustikalni akcenti su element s kojim ne možete pogriješiti, a topli tonovi pletene trstike unose svježinu u dom i uklapaju se u gotovo svaki životni prostor.