FOTO by H&M

Elegant

H&M Disney crew tenisice kojima klinci ne mogu odoljeti

Krešimir Šustić 31. ožujka 2020.

Toliko su cool da bi ih i odrasli nosili!

Najvažniji komad obuće u životu svakog djeteta definitivno su tenisice. Praktičnost i udobnost najbitniji su segmenti koje gledamo pri kupnji idealnih modela za naše mališane. S obzirom na to da im se stopalo razvija i raste, trebamo biti spremni da će ih brzo prerasti.

Pogled na Mickey&Minnie ljetne sandale iz H&M-a uljepšao nam je tmuran ponedjeljak!

Veseli i razigrani motivi odlično se uklapaju u odjevne kombinacije naših mališana na koje ne možemo ostati ravnodušni. Na tržištu možemo pronaći komade raznih dizajna i boja, pa tako naši najmlađi mogu odabrati one s najdražim likovima iz crtanih filmova. H&M noviteti totalno su maštoviti i toliko dobri da bi ih i mi nosili.

Naš favorit su bijele tenisice koje na prvu podsjećaju na Adidas Sambice. Na bočnim stranama krasi ih neodoljiva vesela Disney ekipa crtanih junaka i hashtag #disneycrew. Meki i lagan materijal od umjetne kože idealan je za razdoblje pred nama u kojem će se povećati broj aktivnosti izvan kuće.

Izvrsno se uklapaju u finije kombinacije i za proslave rođendana na kojima će stopala vaših najmilijih zasjati u novom ruhu. No kako god da ih odluče nositi, vjerujemo da će osvojiti svijet koračajući u njima.

Cijena im je 19,99 €, a možete ih nabaviti na LINKU.