FOTO by H&M

Dekor

H&M dekoracije za šibe najslađi su uskršnji home dekor!

Daria Lovrić 01. ožujka 2023.

Uskrs nam je sve bliže, a s njime i pripreme za što ljepše uređenje doma!

Imamo osjećaj da smo tek nedavno skinuli božićne dekoracije, a već je vrijeme za one uskršnje. Mi se ne bunimo jer obožavamo ukrašavati naš dom preslatkim stvarčicama. Ako nemate dizajnersku crtu u sebi, ne brinite.

H&M uskršnje dekoracije – $12.99

Ne morate previše razmišljati, jer police dućana i web trgovine sada vrve preslatkim dekoracijama u uskršnjem tonu. Kakve god ukrase i boje preferirali, vjerujemo da ćete pronaći ponešto što će se uklopiti u vaš stil i prostor.

H&M uskršnje dekoracije – $14.99

Uz dekoracije poput proljetnog cvijeća, raznoraznih ornamenata u obliku domaćih životinja i vjenčića za vrata, najviše volimo ukrasne šibe.

Ukrasne šibe – najljepša uskrsna dekoracija u interijeru

Šibe su jedna od najefektivnijih dekoracija koje je vrlo lako složiti, ne iziskuje preveliki budget i ostavlja prostora da izrazite svoju kreativnost. Sve što vam je potrebno je vaza po želji, grane oguljene vrbe, lješnjaka, forzicije ili cicamace te dekoracije po želji.

H&M uskršnje dekoracije – $5.99

Unutar H&M home asortimana pronašli smo preslatke dekoracije od stakla i papira. Preferirate li više jarke i vesele boje izaberite staklene dekoracije u obliku suza ili šarmantnih uskršnjih pisanica koje će unijeti radost u vaš interijer.

H&M uskršnje dekoracije – $12.99

S druge strane, minimalističkim tipovima, više će se svidjeti preslatke pisanice i zečići od papira u zemljanim tonovima koji će unijeti toplinu u interijer.

H&M uskršnje dekoracije – $5.99

Cijeli uskršnji asortiman škicnite putem H&M web trgovine i ususret blagdanima ukrasite svoj dom preslatkim novitetima.