FOTO by H&M

Moda

H&M cvjetni topići – spektakl na Jadranskoj obali!

Viktoria Mikulić 24. svibnja 2022.

Ovih 5 modela prava su atrakcija i nezaobilazan dodatak za godišnji odmor…

Ima tih nekih odjevnih komada koje ne možemo nositi svaki dan, osobito na posao, stoga često razmišljamo isplati li se kupiti ih i hoćemo li uopće imati priliku za njihovo odijevanje.

Budući da je pred nama ljeto u kojem zasigurno planirate odlazak na godišnji odmor, odgovor je jednostavan. Sve što vam se sviđa, a cjenovno je pristupačno, isplati se imati uz sebe.

Naš prvi modni saveznik kojeg ovog ljeta stavljamo u kofer je topić cvjetnog uzorka s potpisom H&M-a. Jedini problem je što ne možemo odlučiti koji nam je posebniji, stoga smo izdvojili 5 primjeraka koji će plijeniti pažnju na svakoj rivi.

S obzirom na to da većina dolazi u crop izdanju, logično je da ih možemo odjenuti samo u opuštenim prilikama poput popodnevnog pića na nekoj osunčanoj trasi ili večernjeg izlaska s društvom.

Svaki je upečatljiv na svoj način, i svi dolaze u matching kombinaciji s midi suknjom ili hlačama. Uz donje dijelove s jednakim printom izgledat će najposebnije, no možete ih nositi i odvojeno uz paper bag hlače ili mini suknju.

Žuta, roza, zelena, lila, narančasta, sve ove boje krase božanstvene topiće koji će vrlo brzo nestati s polica.

Ovo ljeto je u znaku boja i raskoši, stoga nam nema druge nego nabaciti široki osmijeh i zablistati u najefektnijim komadima sezone.

Iako nema ništa ljepše od svježe ubranog cvijeća, ovi motivi gotovo su jednako zanosni i izgledaju baš poput pravog. Mi smo se totalno zaljubili u šarenilo boja, a vi?