FOTO by H&M

Moda

H&M crna kožna torba s ručkom u obliku srca prva je jesenska stvar potrebna našem ormaru!

Viktoria Mikulić 26. srpnja 2023.

Toliko jednostavna, a tako posebna…

Svi bismo se manje-više složili da je ljeto rezervirano za boje, no ima i onih pojedinaca koji ne odustaju od svojih jednostavnih crnih outfita, čak ni tijekom užarenih dana.

Iako mi volimo vibrantne boje i smatramo da su ljetni mjeseci idealni za odjenuti sve one ružičaste, žute i zelene stvarčice iz ormara, ipak smatramo da bi svatko trebao imati i pokoju crnu odjevnu kombinaciju, onaj klasik kojem se uvijek rado vraćamo i koji možemo nositi u pregršt prilika.

Vjerujemo da ovih dana još razmišljate o kupnji ljetnih primjeraka poput kupaćih kostima i sunčanih naočala, no ovaj novitet koji je uvertira u jesenske dane mogao bi vam prirasti srcu, a nitko ne kaže da ga ne možete nositi i tijekom ljeta. Ovog puta, umjesto odjevnim komadima prednost dajemo modnom dodatku, točnije jednoj ljupkoj krasotici – crnoj torbi.

Svi znamo da je crna torba esencijalna stvarčica svakog ormara, a model koji smo upravo pronašli neophodan je uz vašu nadolazeću jesensku garderobu. Crna kožna torbica dolazi s potpisom H&M-a, a ono što je čini posebnom je ručka u obliku srca, kao i krokodilski uzorak.

Ova crna lakirana krasotice ultimativni je hit i sigurni smo da će zaluditi fashionistice. Nova H&M torbica savršeno e pristajati uz poslovne lookove, ali i svečanije outfite.

Iako još uvijek nije dostupna, na službenoj web stranici piše da uskoro stiže tako da vjerujemo da ćete je već u kolovozu moći naručiti i tako si osigurati najljepši jesenski accessories.