FOTO by H&M

Moda

H&M comfy odjeća za sve istinske obožavateljice Bambija!

Viktoria Mikulić 18. kolovoza 2022.

Odjevne kombinacije koje pršte od slatkoće!

Još uvijek smo poletni i u ljetnom raspoloženju. Dani traju duže i imamo volje i energije za milijun aktivnosti. Nakon posla vrijeme provodimo vani, ispijajući osvježavajući gin tonic na nekoj od osunčanih terasa, ili se odlučujemo za šetnju ili vožnju biciklom u hladovini obližnjeg parka.

hm bambi

Ipak, svjesni smo da će uskoro zahladiti, a čim se to dogodi, slobodno vrijeme sve više volimo provoditi u toplini vlastitog doma, po mogućnosti u nekoj udobnoj odjeći. Netflix, kokice uz mirisnu svijeću i topli kakao najčešći su nam prijatelji nakon radnog vremena.

Ako ste osoba koja ne može zamisliti da je ljeto pri kraju, da će vrlo brzo pasti temperature, onda imamo nešto s čime ćemo vas razveseliti. Ako ste pak u onoj skupini koja obožava nadolazeći period u godini, sada ćete ga još više veličati. H&M je adresa na koju se uvijek rado vraćamo.

hm bambi

Bambi kolekcija koja pršti od slatkoće!

Za velike i male, na njihovim policama nađemo sve što nam je potrebno. Uz standardne artikle, uvijek nas iznenade i zanimljivim kolaboracijama koje se rasprodaju u rekordnom roku, a najnovija toga tipa dolazi s motivom Bambija.

hm bambi

Bambi je glavni akter nove H&M kolekcije

Mladi jelen popularan je u cijelom svijetu i već samo ime dovoljno govori o njegovoj slatkoći. Nakon što smo ugledali novitete brenda H&M koji dolaze u stilu comfy odjeće, zaljubili smo se na prvi pogled i odlučili ih podijeliti s vama.

hm bambi

Hoodice, trenirke, traperice, kratke majice, H&M ima sve da bi se osjećali opušteno kamo god se uputili. U ovoj odjeći osjećat ćete se ugodno ne samo u svoja četiri zida, već i prilikom obavljanja svih dnevnih aktivnosti.

Cjelokupna kolekcija očekuje vas na H&M službenoj stranici!