Moda

H&M čizmice u light bež boji imitacija su antilopa i umjetnog krzna!

Viktoria Šafranić 22. siječnja 2021.

Božanstvene, zar ne?

Iako nam se posljednjih dana čini kao da je proljeće iza ugla, ipak ćemo se još neko vrijeme morati strpjeti i pričekati na dolazak najraskošnijeg godišnjeg doba.

Ovaj drugi do zime koji dolazi iza blagdana nikome nije previše drag, no ipak postoje stvarčice koje ga čine ljepšim.

Jedna od takvih su definitivno tople buce koje danas možemo pronaći gotovo svugdje, no ne samo u sportskim izdanjima na koja smo nekoć navikli, već i u potpuno modernom ruhu.

Iako neki smatraju da odjeća za snijeg ne bi trebala imati naznake mode već samo karakteristike izuzetne udobnosti i nepropusnosti, high street brendovi ipak se trude servirati nam sve u jednom.

Ako uz kvalitetu možemo imati i stylish dizajn, naravno da se nećemo žaliti. H&M je lansirao model buca koji dolazi kao imitacija antilopa i umjetnog krzna, a koji je toliko sladak da smo ga odmah poželjeli staviti u košaricu. Light bež boja, smeđa platforma i vezice samo su neki od popratnih detalja kojima plijene pažnju.

Osim za snježne radosti gdje ćemo ih kombinirati uz skafander i tople čarapice, idealne su za španciranje gradom, odlazak u shopping ili na izlet uz mekane cozy trenirke, traperice i hoodice ili suknju, bluzu i trendi hulahopke.

Za sve kojima su već na prvi pogled prirasle srcu, posjetite H&M službenu stranicu i naručite svoj primjerak na linku po cjeni od 39,99 €. Ako strahujete da nećete pogoditi veličinu, požurite do najbliže poslovnice jer bi mogle nestati u trenu.