FOTO by H&M

Moda

H&M čizmice kao dostojna kopija Inuikii modelima!

Viktoria Mikulić 18. listopada 2023.

Totalno su fluffy, zar ne?

Ovih dana, umjesto da iz tenisica lagano prijeđemo u kožne gležnjače, ozbiljno smo počeli razmišljati o krznenim čizmicama. Ako je nešto bitno, onda je to zaštita stopala jer svi znamo da hladnoća prvo kreće od nogu. Uz UGG, Inuikii je jedan od naših najdražih brendova kada smo u potrazi za fluffy i toplim čizmicama.

Pri samom nastanku brenda, Inuikii je bio posvećen kolekcijama za hladnije mjesece. Njihov glavni koncept je rad s organskim i održivim materijalima iz prirode – poput stanovnika Grenlanda. Svatko tko je barem jednom posjedovao Inuikii čizmice, zna da uz iste nema zime. Čak i tijekom najnižih temperatura, u njima ćete se osjećati elegantno i ugodno, a pritom i stvoriti svoj vlastiti modni izričaj.

Upravo zbog kvalitete materijala, njihova cijena varira između 250-400 eura što si mnogi ne mogu priuštiti stoga biramo alternative koje su slične izgledom, a nadamo se da će poslužiti svrsi i u segmentu kvalitete.

Na web trgovini H&M pronašli smo dostojnu kopiju Inuikii čizmica kada govorio o izgledu, dok ćete se u njihovu udobnost i toplinu sami morati uvjeriti.

Ove gležnjače s mekanom i pahuljastom podstavom, dolaze s vezicama preko stopala i oko gležnja. Visina potplata iznosi 3 centimetara. Iako ih mi ne bismo preporučili za snježne dane, tijekom jeseni/zime i niskih temperatura ove su čizmice pun pogodak.

H&M čizmice možete naručiti ovdje, a u nastavku donosimo i njihove cijene: