FOTO by H&M / Instagram @hm

Moda

H&M chunky kardigan koji je zaludio Instagram!

Mia Vodopija 04. listopada 2021.

S klasičnim krojevima i bojama ne možete pogriješiti...

Iako su unazad nekoliko dana temperature postale visoke za ovo doba godine, nemojte da vas kratkotrajni val topline uvjeri da nema jeseni. Jesen će zakucati kišom i hladnim jutrima pa se tako polako pozdravljamo s laganim balonerima. Vrijeme je za nešto toplije!

Kako niti jedan ormar nije potpun bez ključnih modnih komada, važno je odabrati dobre modele koji će začiniti baš svaki naš outfit te se u našoj kolekciji zadržati duže od jedne sezone!

Upravo zato je bitno odabrati one klasične komade koje ćemo moći kombinirati sa svime, neovisno o prilici i o vašem osobnom stilu.

Kao i narednih sezona, tako i ove, glavnu riječ u hladnijim danima imat će kaputi, puloveri, veste i debeli kardigani koji svojim stilom odaju dojam profinjenosti i vječne mladosti.

29,99 €

Omiljeni modni high street brend H&M nas je oduševio svojom ponudom (kao i obično), a nama je zapeo za oko jedan chunky kardigan.

24,99 €

Kada je riječ o klasici, nije teško kombinirati tako univerzalan odjevni predmet – hlače i gležnjače u bojama komplementarnim kardiganu i vaš look je gotov.

24,99 €

Dolaskom jeseni nekako najviše osjećamo potrebu za promjenom (koja bi nam, ruku na srce, dobro došla), pogotovo kada govorimo o sadržaju unutar našeg ormara. Upravo zato volimo kada nas H&M inspirira i izbaci nove dobre komade koje možemo kombinirati uz sve.

69,99 €

Uz ovaj kardigan lijepo bi pasale crne hlače, kao i crne cipele. Uz ove stylish boje, nećete napraviti modne greške, a debeli kardigan će vas grijati cijelu jesen.

Mi ćemo se potruditi da ove sezone nabavimo svoj primjerak – preporučujemo i vama isto!