FOTO by Instagram @tanyainflorida / @hiccupandbanditvintage / @hm

Moda

H&M chic look postat će najdraži jesenski outfit

Mia Vodopija 11. listopada 2021.

Flanel košulja i traper suknja...može li bolje?

Ovo jesensko vrijeme je period nošenja toplog i udobnog flanela. Iako ljudi općenito vole flanel, ne znaju svi njegovu bogatu povijest. Za one koji ne znaju, košulja od flanela je najopćenitiji simbol Amerike – a posebno američkog ‘outdoor’ čovjeka.

Flanel zapravo nije počeo u Americi; povijest flanela počinje u Walesu u 17. stoljeću. Flanel je pružio vrhunsku zaštitu od jakih vjetrovitih zima u Walesu, a mnoštvo ovaca u zemlji osiguralo je dovoljno vune za ovaj mekani materijal.

Čak i u današnje vrijeme flanelske košulje simbol su casual stila, topline i udobnosti. Današnji flanel nose gotovo svi, bez obzira na zanimanje.

19,99 €

Upravo zato nam je za oko zapela ova zanimljiva H&M kombinacija. Bijela majica, crvena flanel košulja i crna traper suknja obilježja su jesenskog looka u kojima ćemo provoditi ove hladnije, kišovitije i mračnije dane.

19,99 €

Ne morate biti najveći zaljubljenik u flanel da biste ga nosili – flanel u svojim crvenim, plavim, sivim ili tamno zelenim nijansama lijepo paše uz sve casual kombinacije.

9,99 €

Možete ga nositi uz crne debele tajice, dobro će ići uz tamni ili svijetli traper i uz već spomenutu traper suknju.

19,99 €

Kvalitetne jesenske tenisice koje neće promočiti ili martensice dobar su izbor za nošenje uz flanel.

19,99 €

Ako ste modna pustolovka, sigurno ćete ga probati iskombinirati i uz haljine. Možete li se zamisliti u kratkoj slip crnoj haljini na koju ste obukli košulju od flanela i čizme do koljena? Ako da, krenite eksperimentirati i zadivite kolege, prijateljice i ukućane vašim modnim izborima!

Ove komade možete pronaći u H&M poslovnicama ili na navedenim linkovima.