FOTO by H&M

Moda

H&M bodi za večernji look bez greške u 3 šarmantne boje!

Krešimir Šustić 20. travnja 2020.

Pleteni ljepotan izgleda božanstveno uz mnoštvo odjevnih komada!

Dok odbrojavamo dane u karanteni i s nestrpljenjem iščekujemo izlazak u vanjski svijet, dizajneri nas časte novitetima koji izgledaju bolje nego ikada. Iako trenutno nismo u mogućnosti izlaziti i družiti se, ostaje nam jedino maštati o tim divnim trenucima uživanja.

Naravno, sve je to ništa, ako nemamo u tom trenutku savršen outfit u kojem se osjećamo kao da smo izašli iz hollywoodskog filma. Poznato je da se za večernje izlaske volimo posebno dotjerati i izabrati najbolje komade koje posjedujemo u vlastitoj garderobi.

Bilo da idemo na večeru s boljom polovicom ili s curkama u provod života, look koji odaberemo izrazito je bitan jer nam u tom trenutku ispuni samopouzdanje.

Jedan od favorita za kojim posežu mnoge dame prilikom odabira odjevne kombinacije je bodi, koji se zadnjih sezona pojavljuje kao zamjena za majice i bluze.

Tako ga viđamo kao primarni predmet uz suknje, kratke hlačice ili uz omiljeni par traperica s kojima izgleda totalno elegantno i chic.

19,99 €

U H&M web shopu pronašli smo zanosan model od pletiva koji dolazi u crnoj, bež i rozoj boji. Posebnu romantičnu notu daju mu motivi cvijeća kojima je obasut baš poput najljepše zelene livade.

19,99 €

Ukoliko se odlučite za njega, bit će vam glavni adut koji ćete ponosno nositi ispod sakoa ili tanke jakne i baš u njemu proživjet ćete najljepše noći koje se dugo pamte.

19,99 €