FOTO by H&M / Instagram @hm / @ yasodamagdalena

Moda

H&M bež slip haljina je naš ovotjedni favorit!

Mia Vodopija 20. srpnja 2021.

Ova haljina je oborila s nogu mnoge fashionistice na Instagramu

Priznat ćete da je lijepo vidjeti ekstravagantnost, dominantnost modernih haljina. Ali, ponekad nas upravo elegancija jednostavnosti bež slip haljine najviše osvoji i očara.

Bež slip haljina nije nikakva novost, no high street brend H&M u ovom je materijalu pronašao inspiraciju za ljetnu kolekciju.

Ovaj tip haljine je jednostavan, lagaan, elegantan i prozračan, što ju čini idealnom za nošenje u nadolazećim mjesecima. Mnoge fashionistice oborila je s nogu ova bež slip haljina koja je zavladala Instagramom.

Djevojka u bež slip haljini

S obzirom na to da je bež nijansa klasična i da zbog svoje suptilnosti nikada neće izaći iz stila, poželjno ju je imati u ljetnom ormaru.

Trendsetterice su je predstavile kao savršenu kasnopopodnevnu ili večernju odjevnu kombinaciju uz koju su sparile bež wedgesice i bež-smeđu torbicu.

U slučaju da vam je bež na bež pomalo sigurna i, ruku na srce, dosadna kombinacija, mi imamo prijedlog za vas! Vaš H&M ljetni outfit podignite na višu razinu nošenjem efektne torbice i upadljivih cipela s visokom potpeticom.

Djevojka u bež slip haljini

Za dnevni look možete nositi obične klasične bijele tenisice i maramu u kosi, s rukom punom narukvica.

Ova bež slip haljina je napravljena od stopostotne viskoze, midi veličine je i bez rukava s tankim naramenicama koje se vežu na vratu.

Novu H&M haljinu možete checkirati na njihovoj službenoj stranici OVDJE.