FOTO by HM / Tommy Hilfiger / Stradivarius / Bershka

Moda

H&M, Bershka, Stradivarius i Tommy Hilfiger donose nam lagane jesenske kapute

Mia Vodopija 17. kolovoza 2021.

Ne bojimo se kiše i sivila uz ove komade!

Kada biste pitali ljude koje im je najdraže godišnje doba, velika je vjerojatnost da bi rekli ljeto. Dugi dani, toplina sunca, vitamin D, voće i povrće, more i bazeni, manjak odjeće, razni kokteli i no bake recepti… puno je razloga zbog kojih ljudi vole ljeto.

Iako možda najdraže godišnje doba, iza njega dolazi kraljica jesen. Promjena boja čitave prirode, kao i njezini jesenski darovi – jabuke, bundeve, šljive, kesteni…

Ne možemo zaboraviti na jesenske magične dane koje više ne provodimo u klimatiziranim prostorijama, skriveni od ljetnih toplinskih udara.  

Osim voća i povrća, lišća i boja, hladnijeg vremena, tu su i razni mirisi. Cimet, klinčić, đumbir te instantno prepoznatljivi miris kiše u zraku. Zbog promjene vremena odabiremo komade koji su topliji i koji će nas ugrijati. Tenisice koje neće brzo promočiti i baloneri ili lagani kaputi su tu za nas.

Dugački lagani kaputi odlično pašu uz svaku kombinaciju – možete ih nositi uz traperice, hlače, bluze i košulje, suknje, haljine. Oni će definitivno podignuti svaku kombinaciju na novu stylish razinu.

Ovaj kišni dan nas je motivirao da pronađemo nove kapute i balonere koje ćemo nositi ovu jesen. Uz svima omiljeni H&M, našli smo i ponudu iz Stradivariusa, Bershke, Parfoisa, ali smo zavirili i kod Tommy Hilfigera, čija nas elegantnost i klasičnost uvijek inspirira.

Zavirite u galeriju u kojoj vam donosimo nove najbolje jesenske kapute!

Ako želite furati casual look, možete ih kombinirati s tenisicama, a za chic outfit možete odabrati jesenske čizmice.

Što god da odaberete, lagani kaputi će biti vaši novi jesenski najbolji prijatelji!