FOTO by H&M

Dekor

H&M bajkoviti set posuđa sa srcima ljubav je na prvi pogled!

Daria Lovrić 24. siječnja 2023.

Pronašli smo najljepši poklon za Valentinovo!

Još će nas nekoliko tjedana buditi magla, kiša i niske temperature. Sve se teže izvući iz toplog i udobnog kreveta, međutim s nekoliko sitnih promjena jutarnje buđenje može postati naša omiljena aktivnost.

H&M žličice – 9,99 €

Nema toga što vruća kava ne može popraviti. Nije važno pijete li slatku ili gorku, s mlijekom ili bez, sami ili u društvu, ispijanje jutarnje kave, maleni je ritual koji nam pomaže prebroditi sve prepreke i obaveze koji nas očekuju.

H&M prsteni za salvete – 7,99 €

Preslatki set šalica za ispijanje toplog napitka u maglovitim jutrima

Čak i ako niste ranoranioci, pokušajte odvojiti barem desetak minuta kako biste se uz nekoliko gutljaja omiljenog napitka pripremili za početak radnog dana. Čak i ako vam to ne zvuči kao najbolja ideja, možda promijenite mišljenje kada ugledati najslađi set posuđa koji smo ikada vidjeli!

H&M šalica – 6,99 €

Riječ je o setu za ispijanje kave, čaja ili nekog drugog omiljenog napitka brenda H&M. Preslatki set minimalističkog dizajna krase malena crvena srca koja će unijeti radost i romantičnu notu u vaš home dekor.

Šarmantna šalica, tanjurić, žličice i držači za salvete kupuju se odvojeno, međutim Valentinovo je savršena prilika da si priuštite cijeli set i kompletirate svoju kolekciju. Osim što ih možete pokloniti sami sebi, predivan set odličan je poklon majci, najboljoj prijateljici ili kćeri.

H&M tanjur – 6,99 €

Vjerujemo da će ovaj predivan set nestati u tren oka, stoga požurite i ugrabite svoje primjerke putem H&M web trgovine!