FOTO by H&M

Moda

H&M baby rozi top i lepršava suknja s točkicama najromantičniji su spoj sezone!

Viktoria Šafranić 20. travnja 2020.

Ako ih odlučite nositi na spoj, znajte da vam druga strana neće moći odoljeti...

Proljetni dani mnogima su favoriti u odnosu na ostala godišnja doba. Je li to zato što zaista kratko traju, između vremena prožetog hladnoćom i silnih vrućina, možda jer smo očarani silnom raskoši procvjetalih pupoljaka ili jednostavno zato što konačno možemo vrijeme provoditi vani?

Ove godine to nažalost nije slučaj i sve one lijepe aktivnosti poput roštiljanja s prijateljima, odlaska s djecom u park, ubiranja plodova u šumi i vožnje biciklom po našim najljepšim parkovima morali smo zamijeniti boravkom u kući.

No to ne znači da i dalje ne možemo izgledati odlično i sve one proljetne outfite koje smo naumili pokazivati svijetu, sada njima možemo uljepšavati dan našim ukućanima.

Jedan od high street brendova čije su cijene veoma pristupačne, a proizvodi uvijek u skladu s najnovijim modnim trendovima je svima dobro poznati H&M.

Danas smo naišli na dva nova primjerka baby roze boje čiji je print popularan točkasti uzorak.

Riječ je o kratkom topu i lepršavoj suknji koje možete nositi zajedno i odvojeno.

Za potpunu romantiku savjetujemo da ih oboje iskombinirate uz nježne sandale, dok za nešto ležerniji stil predlažemo nošenje topa uz jeans ili neke druge ležerne hlače, a suknju zz bijeli T-shirt i platnene tenisice.

Dva H&M noviteta kupuju se odvojeno i cijena svakog iznosi 19,99 €. Pronaći ih možete na linku.