FOTO by H&M

Dekor

H&H papirnate zvijezde unijet će magiju u naše domove!

Viktoria Mikulić 02. studenoga 2023.

Ove blagdanske dekoracije definitivno su vrijedne divljenja!

Božić je za nešto manje od dva mjeseca i s ulaskom u studeni, u nama su se lagano počeli javljati leptirići. Sve više razmišljamo o tome kako oplemeniti svoj dom blagdanskim dekoracijama i na koji način urediti određenu prostoriju.

Jako nam se sviđa nordijski stil uređenja, no isto tako volimo tradicionalne crveno-zelene dekoracije, kao i ornamente u boho izdanju. Ipak jedne stvari se ne odričemo, a to su božićne zvijezde, točnije papirnate lampe koje donose pravu blagdansku čaroliju.

U potrazi za onima koje će u svaki kutak našeg doma unijeti toplinu, posjetili smo rubriku H&M Home i pronašli nekolicinu favorita u nježnim bojama. Od papirnatih zvijezda koje stoje samostalno i koje možete postaviti na noći ormarić ili regal, tu su i one koje možete objesiti iznad stola, na božićno drvce ili na stepenice.

H&M božićne zvijezde ne samo da će nam boostati raspoloženje u narednim tjednima, već će svakog ukućana podsjetiti na to koliko je malo potrebno da budemo sretni.

Nema ništa ljepše nego blagdansko vrijeme provoditi s obitelji, a ove zvijezde samo su dodatan dekor da se osjećamo još posebnije u vlastita četiri zida. Koju god odabrali, cijene su im zaista prihvatljive tako da nećete požaliti. Sve modele možete pronaći na LINKU!