FOTO by Guess

Moda

Guess tenisice u Barbie rozoj boji pravi su modni bombon!

Antonija Andabak 08. ožujka 2021.

Za sve fashionistice kojima se pink nijansa nalazi na vrhu omiljenih nijansi

Za bijele niske tenisice možemo reći da modni klasik i da gotovo svaka zaljubljenica u modu ima barem jedan par upravo takve obuće, no za tenisice u pinky boji, koju slobodno možemo opisati kao bubble gum ili Barbie nijansa, jedino možemo reći da će ih kupiti one žene koje se ne boje biti zamijećene.

Tenisice su odavno postale svojevrstan statusni simbol i mnoge će uložiti pozamašne iznose novca kako bi logo high end brenda suptilno upadao u oko, no za one koji ne mare previše za (pre)skupu obuću, tu su brendovi koji nude jednaku kvalitetu i udobnost modela.

Upravo ti modeli postaju nezaobilazni dio casual, šminkerskih i cozy kombinacija.

Jedne od uzbudljivih it tenisica pronašli smo s potpisom Guessa, brenda koji lako pronalazi put do srca (a i novčanika) žena, ljubiteljica šarmantne, koketne odjeće, accessoriese-a i naravno – obuće!

Tenisice u Barbie pink boji nesumnjivo će se fenomenalno stopiti s onim komadima odjeće u kojoj glavnu ulogu imaju haljine, isprane traperice visokog struka i romantične bluze nehajno zataknute u te iste traperice!

Niski model tenisica u kompletu s ružičastim vezicama overdose je ružičaste nijanse, stoga će ih obožavati fashionistice kojima se pink nijansa nalazi na vrhu omiljenih nijansi, ali i onih dama koje nesumnjivo žele unijeti živosti u svoje odjevne kombinacije!

Isti model tenisica dolazi i u bijeloj boji, a raspon brojeva kreće se u impresivnom rasponu od 35 do 41, dok je njihova cijena 860 kuna.