FOTO by Guess

Moda

Guess novitete zasjenio je ovaj festive mini ruksak!

Antonija Andabak 14. prosinca 2020.

Ovaj bi se ruksak lako uklopio u "Home alone" scenografiju!

Želite li se u potpunosti “ufurati” u blagdansko raspoloženje, predlažemo započeti s detaljima koji čine razliku! U ovom slučaju taj detalj dolazi u obliku Guess ruksaka koji se ističe u mnoštvu noviteta lansiranih proteklih tjedan dana!

Guess ruksak, 146€

Izrađen od mješavine pamuka, ovaj ruksak manjih dimenzija odaje dojam upotrebe rustikalnog materijala tvida koji se u ovo doba sve više koristi, ne samo kao vodeći materijal u modnoj industriji, već kao i poželjan materijal u uređenju doma.

Upravo nas je ovaj ruksak svojom kombinacijom boja i to bordo, tamnoplave i bijele podsjetio na interijer najpopularnijeg božićnog filma – Home alone u kojem se umjesto tamno plave koristila klasična tamno zelena nijansa, no to su finese koje ne čine razliku u dojmu koji ostavlja ovaj festive Guess ruksak!

Guess ruksak, 146€

Tvid efektu lijep kontrast daju kožne naramenice ruksaka i umetnuti pozlaćeni metalni elementi koji daju elegantan i fancy look. Bordo nijansa ove je zime jedna od vodećih boja na modnoj sceni, a u ovoj Guess priči daje posebno interesantan štih jer doista podsjeća na Božić i sve ključne nijanse koje ovo blagdansko doba čine prepoznatljivim!

Cijena ovog modnog zgoditka iznosi koju kunu više od pozamašnih 1.000 kn no ovo blagdansko izdanje Guess ruksaka uvijek će vas podsjećati na Božić i toplinu sezonskog ugođaja stoga se isplati pripojiti ga vašoj kolekciji accessoriesea!