Moda

Guess novi traper ruksak sreća je na kvadrat!

Krešimir Šustić 20. veljače 2020.

Poslastica koja je uljepšala veljaču! Posljednjih godina ruksaci su postali neizbježan komad kada je riječ o modnim dodacima. Trendseterice su se masovno zaljubile u različite modele i svakodnevno ih kombiniraju uz svoje outfite. Jako ih volimo jer se mogu idealno uklopiti u sportski, ležeran i poslovni stil. Američki brend Guess prednjači po pitanju accessoriesa i […]

Poslastica koja je uljepšala veljaču!

Posljednjih godina ruksaci su postali neizbježan komad kada je riječ o modnim dodacima. Trendseterice su se masovno zaljubile u različite modele i svakodnevno ih kombiniraju uz svoje outfite. Jako ih volimo jer se mogu idealno uklopiti u sportski, ležeran i poslovni stil.

Američki brend Guess prednjači po pitanju accessoriesa i uvijek nas iznova oduševi. Novitet nas je očarao zbog traper uzorka koji je uvijek aktualan i ne može nam dosaditi. Veliki pretinac dovoljno je prostran i u njega možete staviti sve sitnice koje su vam potrebne.

Prednji džepovi sa srebrnim zatvaračima i zlatni obrub dali su završni touch koji čini kontrast i savršenu kombinaciju. Ručke u bijeloj boji s ispisanim nazivom brenda čine ga praktičnim i nosivim u svakoj situaciji.

Neovisno o tome koristite li ga za laganu šetnju ili za izlet vjerujemo da će vama isto kao i nama stvoriti leptiriće u trbuhu.

Najnovije Guess sandale s remenčićem obasute su cvijećem i točkicama!

Počastite se za početak najšarenijeg godišnjeg doba i ugrabite svoj primjerak na LINKU.