FOTO by guess.eu

Moda

Guess mini ruksak peachy nijanse podići će i najobičniju odjevnu kombinaciju!

Viktoria Šafranić 07. kolovoza 2020.

Efektan, a tako jednostavan...

Žene i torbice spoj su koji je nemoguće objasniti, no već stoljećima čine neraskidiv čvor i kako nam se čini, ne planiraju se tako lako jedne drugih odreći.

Torbica ne predstavlja samo modni dodatak, ona je statusni simbol u životu pripadnica nježnijeg spola. Svaki model stvoren je za određenu prigodu i prilikom odabira, pazimo na mnoštvo detalja koji će ispuniti naša očekivanja, poput veličine, oblika, dizajna i cijene.

Netko je poklonik oversized modela dok su drugi zaljubljenici u mini primjerke, jedni vole upečatljive detalje dok drugi biraju nježne nijanse.

No jedan model svima je prirastao srcu, a to je ruksak. Nekoć rezerviran za sportske aktivnosti i odlazak na izlet, danas isti predstavlja accessories koji je poželjan uz pregršt odjevnih predmeta. Osobito su nam preslatke mini varijante poput onog koji se tek pojavio na službenoj stranici Guessa.

Ruksak u boji breskve idealan je za ljetne i jesenske dane. Ljeti će se izvrsno uklopiti uz outfite vibrantnih boja i sunčano vrijeme, dok će najesen igrati glavnu ulogu u pomalo zagastim lookovima i u potpunosti razvedriti tmurno vrijeme.

Naizgled sasvim jednostavan, a istodobno poseban, ukrašen je logotipom modnog mogula koji nas još nikada nije iznevjerio asortimanom modnih detalja. Iako je jako malen, unutar njega nalaze se čak tri pretinca u koje možete odložiti sve one esencijalne stvarčice.

Njegova cijena iznosi EUR 139.00. Ako i vi svoju garderobu želite upotpuniti ovim must-have dekorom koji ćete zasigurno godinama imati kraj sebe, za više detalja o istome posjetite službenu stranicu guess.eu!