FOTO by Guess

Moda

Guess drvene platforme s čipkom za sve koji trebaju dozu nježne elegancije

Daria Lovrić 25. svibnja 2022.

Upečatljive i romantične – model koji ćemo nositi cijelo ljeto

Sve su žene lude za cipelama s visokom petom, međutim nekima od njih hodanje u visokim potpeticama predstavlja problem. Kod odabira sandala s visokom petom najbitnije je izabrati one s debljom potpeticom i platformom.

Cipele s platformom svoj su vrhunac doživjele prije nekoliko godina i od tada su omiljena ženska obuća. Unatoč uvriježenom mišljenju većine da je ovakav tip cipele neudoban, to nije istina. Visina platforme, umanjuje visinu pete. Bez nje bi držanje tijela i hodanje bilo puno teže jer bi visina pete gurala trup prema naprijed.

U potrazi za omiljenim ljetnim sandalama pronašli smo predivne krasotice u plavoj boji poznatog brenda Guess koje će upotpuniti baš svaki look.

Šarmantne ljepotice imaju drvenu platformu i kožni remenčić koji se kopča oko zgloba što im daje posebnu stabilnost i omogućava graciozan hod. Ove sandale pomažu kod uspravnog držanja te čine noge izduženim i vitkim radi svoje pete od čak 15 cm.

Kao što smo spomenuli, ne morate se brinuti zbog visine potpetice – platforma od 4,5 cm poništava visinu pete, pa ćete imati osjećaj da hodate u klasičnim sandalama od 10 centimetara.

Ono što nam je privuklo pažnju je čipka u plavoj boji koja daje poseban touch ovim sandalama i odlično se spaja s platformom u boji drveta. Svojim će atraktivnim izgledom svakom outfitu dati romantičnu notu i posebnu čar.

Uz njih je dovoljno odjenuti jednostavne ljetne komade od trapera ili lana i spremni ste gdje god krenuli. Ako su svojom nježnošću i upečatljivim dizajnom i vas očarale za njih ćete morati izdvojiti 165€.