FOTO by Guess

Moda

Guess chic kombinacija u čarobnoj tirkizno plavoj boji

Krešimir Šustić 28. travnja 2020.

Kompletić bez kojeg nećete izlaziti iz kuće!

Trendovi diktiraju mnoge pravce u našim životima od muzike, načina na koji živimo, pa sve do naše najdraže, mode. Posebnu draž imaju oni, zbog kojih se odjevnom kombinacijom istaknemo iz mase i izgledamo totalno svjetski, baš poput najvećih modnih ikona.

Jedan se zadnjih godina brzinom munje širi društvenim mrežama i nemoguće ga je ignorirati jer izgleda bombastično. Riječ je o topu i hlačama ili suknji koji se mogu nositi zajedno kao komplet ili zasebno kao odvojeni komad.

To je odlična prilika za dane u kojima ne znamo što bi odjenuli jer ipak dvije trendy krpice puno više znače od samo jedne, što je i logično.

Guess nam je ovog puta priredio pravu modnu čaroliju koja nas pomalo podsjeća na predivnu Disney princezu Jasminu iz Aladina.

Zanosna tirkizno plava boja donosi nam modnu razigranost koja je rado viđena u danima okupanim suncem, a nezaobilazni lagani materijal od viskoze raj je koji je svakom tijelu potreban.

 €63

Top kao zaseban komad idealno paše uz suknje svih dužina, kratke hlačice ili omiljen par traperica, a krase ga hit volani.

Hlače su širokog kroja i mogu se nositi odlično s omiljenim parom sandala ili natikača, a u njima ćete se osjećati kao da lebdite nebom.

 €105