FOTO by MYTHERESA

Moda

Gucci torbice u obliku srca dolaze u crvenom i crnom tonu!

Viktoria Mikulić 31. kolovoza 2023.

Modni dodatak koji će prigrliti sve fashionistice...

Gucci torbe smatraju se jednom od najcjenjenijih stvari u svijetu mode. Svatko tko ima dovoljno sreće da nosi Guccijevu torbu preko ramena, zna sve o njezinim malenim tajnama. Iako je raskošna i kvalitetna unutrašnjost važna, ono što nas prvenstveno privuče je vanjski dio, odnoso efektan dizajn koji privlači trendseterice u čitavom svijetu.

Nije ni čudo da žene diljem svijeta žele Gucci torbice zahvaljujući njihovom nezaboravnom stilu. Imati u svom ormaru torbu renomiranog svjetskog brenda ne predstavlja samo statusni simbol, već je i odlična investicija budući da im popularnost samo raste, što znači da ćete je kasnije moći prodati za isto ili više novaca, naravno, ako je u dobrom stanju i ako se odlučite odvojiti od nje.

Slabi smo na Gucci kolekciju torbica u obliku srca!

Na popularnoj web trgovini MYTHERESA zavirili smo u njihovu Pre-Fall kolekciju unutar koje su nas šarmirala dva srca, točnije Gucci torbice u obliku srca koje dolaze u crvenoj i crnoj boji.

Ovi romantični primjerci izrađeni su od dijagonalne matelassé kože s prepoznatljivim isprepletenim G logotipom marke, a tu su i dva odvojiva remena za svestrani stil.

Ne znamo koja nam je ljepša, upečatljiva crvena koja će biti glavna zvijezda svakog jesenskog looka, ili crna koja će se uklopiti uz sve boje i odjevne kombinacije. Cijena jednog modela iznosi € 1,690, a više detalja o njima možete pronaći na mytheresa.com.