FOTO by Harpers Bazaar

Ljepota

Gucci, Dior, Valentino – TOP 5 cvjetnih parfema

Mia Vodopija 06. svibnja 2021.

Počastite se novim parfemom, zaslužile ste

Još od starog Egipta, Grčke i Rima, ljudi žele mirisati na cvijeće. Lagani, lepršavi, ugodnog mirisa, cvjetni parfemi su uistinu bezvremenski.

Međutim, upravo iz tog razloga cvjetni parfemi stekli su reputaciju vintage i zagušljivih parfema.

Ponekad ih se pogrdno uspoređuje s parfemima za “stare”. Vrijeme je da zaboravite na bilo kakvu oštru mješavinu pudera i cvijeća na koju je vaša baka mirisala i umjesto toga imajte otvoren um za današnje moderne cvjetne mirise. Ponuda bi vas mogla iznenaditi.

Bilo da ste cool djevojka koja želi nešto jedinstveno i zanimljivo za špricanje ili ste netko tko voli novi trend i želi znati koji su dobri cvjetni mirisi općenito, sve to smo vam olakšali navođenjem top 5 cvjetnih parfema sezone.

Svaki od ovih mirisa je poseban na svoj način te znamo da im nećete baš svima moći odoljeti.

Razlog zašto su cvjetni mirisi toliko popularni jest taj što su i klasični i zbilja raznoliki, što znači da svatko može pronaći miris nadahnut cvijetom koji će nositi.

Neki vole privlačnost ruže i jasmina, dok drugi više vole lakoću cvijeta naranče i gardenije. Pred nama je 5 parfema s mirisom cvijeća – neki potpuno novi, drugi omiljeni među obožavateljima – koje vrijedi kupiti za proljeće i ljeto 2021. godine.