FOTO by Gucci

Bizar

Gucci & adidas predstavili svoje Valentinovo crvene krznene cipelice

admin 03. veljače 2023.

Još jedna hibridna varijanta u koju se nećemo zaljubiti

Adidas i Gucci već godinama njeguju svoju suradnju, a rezultat su pomalo hibridni modeli koji nas svojim dizajnom uvijek iznova oduševe. 

Već smo pisali o adidas&Gucci štiklamaadidas&Gucci čizmamaadidas&Gucci tenisicama i adidas&Gucci modelu zbog kojeg smo ostali bez naslova, a sada, u najromantičnijem mjesecu u godini predstavili su i svoj “neodoljivi” model.

adidas&Gucci crvene cipele
Foto: Gucci

Radi se o crvenim cipelicama presvučenim u crveno krzno gdje se nimalo suptilno pojavljuju logotipovi oba brenda. Gucci je svoj postavio u obliku okova u zlatnoj boji, dok je adidas svoj predstavio kao 3 ružičaste krznene linije koje se nalaze na serijskom crvenom krznu.

adidas&Gucci crvene cipele
Foto: Gucci

Ovo je još jedan u nizu modela obuće, a nadahnuće za dizajn i ovaj put su pronašli u 80-ima i ’90-ima gdje se amblematski motivi miješaju s motivima marke sportske odjeće što rezultira pomalo hibridnim izgledom.

adidas&Gucci crvene cipele
Foto: Gucci

Istina je da kada se zaljubimo, izgubimo glavu, ali u ovom slučaju niti Kupidove strelice nas neće nagnati da se zaljubimo u ovaj model.

Ako mislite da ne može gore, ovaj model možete pronaći i u crnoj boji, ali budući da je Valentinovo pred nama, fokus kolekcije je na crvenoj boji, i oni koji misle da su dovoljno hrabri da obuzdaju vatrenu narav ovih cipelica – Sodobno.

adidas&Gucci crvene cipele
Foto: Gucci

Nakon dovoljno hrabrosti trebat će vam i oko 1150 dolara kako biste i zakonski mogli postati vlasnica ovog crvenog hibrida.