Kultura

Grupa Vatra zapalila fanove u Tvornici!

admin 20. svibnja 2017.

Povodom 18 godina postojanja, poznati bend pripremio je dva totalno drugačija, nezaboravna koncerta...kako je bilo na akustiku, donosimo u nastavku!

Vatra Tvornica Kulture – Sinoć je u Tvornici kulture spektakularna Vatra održala akustični koncert, kojim su još jednom dokazali da su u vrhu domaće top glazbe. Bend je uz proslavu rođendana ujedno predstavio i svoj prvi live album u karijeri ‘Akustik u Lisinskom’.

Vatra Tvornica Kulture

Oko 19h počela se stvarati gužva, da bi nestrpljivi posjetitelji tek oko 21h ušli unutra, no vjernim obožavateljima to nije predstavljalo nikakav problem.

Neuobičajeno za koncert u Tvornici, Vatra je pripremila pravi kazališni ugođaj koji je iznenadio vatrene Dečakove fanove naviknute na stajanje i ludu atmosferu. To je posebno oduševilo brojne roditelje koji su doveli svoje mališane, one najmlađe, ali nadasve najslađe fanove. Vatra Tvornica Kulture.

Vatra Tvornica Kulture

Koncert je počeo oko 22h s pjesmom ‘Vojska od terakote’. Publika je već pri prvim taktovima podigla ruke i gromoglasno pljeskala. Ivan je zahvalio svima što su pristali biti njihovi suputnici na 18. rođendanu, za koji je rekao da će ga slaviti kroz cijelu godinu. Idući je uslijedio najpoznatiji hit ‘Tremolo’ kojim je poručio publici da oni definitivno nisu slučajan odabir. Zatim su počeli nizati hitove poput ‘Zmajevi na vjetru’, ‘Saturn’, ‘Tango’ i još mnogi drugi.

Koncertni spektakl trajao je do iza ponoći, no atmosfera ni tada nije jenjavala. Budući da je petak, ne sumnjamo da je većina, zavedena prekrasnim melodijama i jedinstvenim scenskim nastupom, produžila dalje i nastavila u jednakom ritmu još dugo u noć.

Vatra Tvornica Kulture

Danas nas očekuje još jedan, ovog puta ‘elektrik’ koncert grupe Vatra, za koji ne sumnjamo da će biti jednako dobar, no možda malo više namijenjen onima za malo jače ‘nabrijavanje’. Vatra Tvornica Kulture.