“Grumpy Christmas Tree” – odobrio Grinch!

Engineer 01. prosinca 2019.

Deklarirani Grinchevi dobili su svoje službeno blagdansko drvce

Početak je Adventa i sva sila lampica, blještavila i blagdanske muzike je krenula. Ako osjećate da vas novonastala atmosfera nimalo ne privlači i želite biti što dalje od ne brinite – vi ste samo jedan u nizu Grincheva – osobe koja ne vole blagdane.

Očito je broj deklariranih osoba koji ne vole blagdane u porastu i tržištu nije dugo trebalo da to prepozna. Danas je Grinch za vrijeme blagdana jednako prepoznatljiv kao i sam Djed Božićnjak, a javio se davne 1957. godine u filmu “How the Grinch Stole Christmas!

Upravo smo pronašli “Grumpy Christmas Tree” – dekorirani čempres koji svojim imenom i izgledom savršeno odgovara svim Grinchevima. Umotan je u blagdansku vrpcu i dolazi u crvenoj pletenoj vreći sa zelenom mašnom.

Na vrhu se nalazi velika kugla koja svojom težinom savija čempres što je ujedno i razlog njegovog izgleda i imena “Grump Tree“.

Trenutno se ovaj trend nalazi u Americi, ali možda neka kreativna duša pokrene isti i preko bare i omogući svim Grinchevima da i u ovom djelu svijeta uživaju.