FOTO by Netflix

Film

Griselda – nova Netflix serija o carstvu droge sa Sofiom Vergarom u glavnoj ulozi

admin 12. svibnja 2022.

Ljubitelji serije Narcos imaju razloga za veselje

Nakon uspjeha franšize Narcos, Netflix se s ponovno vraća s još jednom biografskom serijom o carstvu droge koje vodi Griselda Blanco. Nova serija snima se od ožujka 2022. i evo što se sve zna o nadolazećoj seriji Griselda.

Vijesti o ovoj seriji prvi su se puta pojavile u studenom prošle godine, a iako se radi o nekoj vrsti Narcos spin-off varijante iz Netflixa su naglasili nema nikakvih poveznica između njih.

Griselda Blanco spada među najozloglašenije narkobosove u povijesti, a njezino se ime često pojavljuje na listama na kojima se uspoređuje s Pablom Escobarom, Osielom Cárdenasom Guillénom, Al Caponeom i El Chapom.

Sinopsis za seriju

Griselda je poznata kao pametna i ambiciozna kolumbijska poslovna žena koja je stvorila jedan od najprofitabilnijih narko kartela u povijesti. Griselda Blanco odana je majka, a njena smrtonosna mješavina šarma i divljaštva pomogla joj je naći balans između posla i obitelji. Nadaleko poznata kao “Crna Udovica” ova serija predstavlja jednu od najpoznatijih narko šefica ikad.

Sofia Vergara igra glavnu ulogu i s obzirom na sve okolnosti mislimo da bolji izbor nije mogao biti. Serija će sadržavati šest epizoda u trajanju od pedeset minuta. Iako su pripreme za snimanje krenule u siječnju ove godine i predviđa se da će do kraja lipnja biti finiširano, prva predviđanja govore da ćemo seriju gledati početkom 2023. godine.

Do tada imate vremena pogledati Narcos Colombia, Narcos Mexico i ostale Netflixove serije koje vjerno predstavljaju najpoznatije narkokartele Južne Amerike.