FOTO by Reserved

Moda

Grinch je stigao u grad! Reserved čizme u boji limete otrov su za oči!

Viktoria Mikulić 07. rujna 2022.

Naša rubrika Bizar upravo je dobila novog člana…

Sigurni smo da ste svi barem jednom u životu pogledali Grincha, mrzovoljnog lika koji je najaktualniji u božićno vrijeme. Grinch je izmišljeni lik kojeg je stvorio dr. Seuss. Najpoznatiji je kao glavni lik dječje knjige iz 1957. “Kako je Grinch ukrao Božić!” Utjelovili su ga i dali mu glas mnogi različiti glumci, među kojima je posebno zanimljiv Jim Carrey.

Grinch je prikazan kao trbušasto, krzneno stvorenje u obliku kruške, prćastog nosa s mačjim licem i ciničnim karakterom. Protekle 53 godine proveo je povučeno na litici s pogledom na grad Whoville.

reserved grinch čizme

Za razliku od veselog Whosa, Grinch je mizantrop, loše naravi i zlobne naravi.Osobito mrzi božićnu sezonu, posebno naglašavajući koliko mu smetaju razni zvukovi božićnog vremena, uključujući i pjevanje božićnih pjesama. Ne mogavši ​​više podnijeti praznik, odlučuje ga uništiti jednom zauvijek.

reserved grinch čizme

Visoke čizme iz Reserveda naprosto izazivaju zgražavanje!

Upravo kao što je Grinch odlučio pomrsiti planove svih ljubitelja Božića, tako bi i ove nove čizme s potpisom Reserveda mogle uništiti blagdansku euforiju i radost svojim prisustvom.

Čizme iz Reserveda – odobrio Grinch!

Ove visoke čizme u špic dolaze u boji limete, a tu su i sitni cirkoni koji dodatno pogoršavaju dojam.

reserved grinch čizme

Mi ne znamo gdje bismo ih odjenuli, a ako vi imate ideju kamo isfurati ovaj novitet na visoku petu, budite slobodni naručiti ih putem Reserved stranice po cijeni od 899,90 kuna.

reserved grinch čizme

P.S. Ako Grinch već nije uspio, ove će čizme definitivno ukrasti Božić!