Njega kože

Grijač posebno dizajniran za vaše noge!

Tina Turuk 17. siječnja 2019.

Zima je još uvijek u punom jeku...

…a ako ste jedan od onih kojima je vječno zima za noge, sretne vijesti su da to više ne mora biti tako!

Naime, Amazon prodaje grijač za vaše noge. Točnije, to je nešto kao navlaka za vruće boce vode koja dolazi s vrećicom i hladne noge baca u zaborav.

„Navlaka“ ima dovoljno mjesta za dvije boce od 2 litre s vrućom vodom koje ubacujete u nju, ona osigurava zadržavanje topline, a sadrži i vrećicu u koju ćete potom ugurati nogice kako biste ih održavali podgrijanima.

Proizvođač garantira višesatnu toplinu, a čini se kako su i kupci prilično zadovoljni jer proizvod ima obilje recenzija s dodijeljenih pet zvjezdica.

Jedan korisnik je rekao: „Borio sam se s lošom cirkulacijom i ledenim nogama dugo vremena. Debele čarape i druge stvari nisu uspjele“, dok drugi napominje „Ovaj proizvod je riješio moj problem s hladnim stopalima u nekoliko minuta! Izuzetno je mek i udoban i vrlo jednostavan za korištenje. Definitivno bih preporučio ovo svakome tko se trudi zadržati noge toplima zimi.“

Treći je pak napisao: „Idealno za mog muža – vrlo mekano i udobno. Odlična ideja koja dobro funkcionira i zadržava toplinu, a također se može koristiti i za tople ruke.“

Navlaka se prodaje za samo 14.99 funti, što ispadne oko 130 kuna i možete je pronaći ovdje.

U svakom slučaju, odlična ideja i vrlo korisna stvar za zimogrozne, a čak i ako Vi niste taj koji uvijek prigovara da mu je zima, sigurni smo da znate bar jednu osobu za koju bi ovo bio idealan poklon!

P.S. Ako ste pak onaj kojem je stalno hladno za ruke, pisali smo već i o rješenju za vas, a pronađite ga ovdje.