FOTO by Solefully

Moda

Grgeč natikače – ljigava obuća koju ne možemo prožvakati!

Viktoria Mikulić 31. svibnja 2024.

Vaša stopala zaslužuju jedan par...

Nekoliko smo puta analizirali opis ovih natikača na web trgovini brenda Solefully i na kraju zaključili da ih uvrštavamo u rubriku Bizar. Oni su natikače u obliku ribe grgeč predstavili na sljedeći način:

“Uronite u udobnost i stil s našim Bass Fish sandalama, izrađenim za avanturistički duh u svima nama. Bilo da se izležavate kod kuće ili istražujete prirodu, ove natikače nude jedinstven dizajn i neusporedivu udobnost.

Njihova meka konstrukcija i upečatljivi detalji dodaju razigrani štih svakoj odjeći, što ih čini izvrsnim izborom za svaku priliku.

Ne samo da su ove sandale privlačne, već su i dizajnirane za cjelodnevnu opuštenost, što ih čini idealnim pratiocem za svaki ležerni izlazak. Naše natikače napravljene su od potplata visoke gustoće protiv klizanja kako bi se osigurala izdržljivost i sigurnost.

Inovativna, lagana konstrukcija bez ljepila ne samo da čini ove natikače dugotrajnim, već pruža i iskustvo otporno na habanje koje je nježno za vaša stopala.”

Prikladne su za aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom. Bilo da lutate po kući, idete na plažu, pecate, idete u teretanu ili uživate na festivalima, dizajnirane su da se neprimjetno uklope u vaš stil života.”

Još uvijek ne možemo zaključiti je li ovaj opis šala jer nema te odjeće uz koju bi se uklopile.

Iako ne sumnjamo da su izuzetno udobne, jednostavno ne možemo zamisliti osobu koja ih nosi, barem ne u Lijepoj Našoj. Jedan pogled na njih dovoljan je da nam nestane apetita za čitav tjedan.

Ako vi ipak smatrate da postoji osoba koja voli biti u centu pozornosti i koju ne muče tuđi komentari, ove unisex natikače koje izazivaju vrištanje možete pronaći po cijeni od €23,95!