FOTO by IMDb

Film

Gremlini 3: uskoro dolazi treći nastavak omiljenog filma 90-ih

admin 23. rujna 2022.

Nakon 32 godine vraćaju se Gizmo i ekipa

Srce nam je poskočilo kada smo saznali da nam uskoro dolazi treći nastavak omiljenog filma iz djetinjstva. Film originalno nosi žanr horora, ali kroz vrijeme postao je jedan od najboljih obiteljskih klasik filmova.

Neki filmski kritičari idu toliko daleko te ga etiketiraju kao “jednim od najpodcjenjenijih božićni filmova“.

Gremlini 3
Foto: IMDb

Zvijezda filma maleni je Mogwai Gizmo koji svojom slatkoćom i dobroćudnošću osvaja srca. Prvi Gremlini izašli su davne 1984. godine, da bi šest godina kasnije osvanuo i nastavak.

Nakon dugih 32 godine dolazi nam treći nastavak iz franšize, datum izlaska još nije potvrđen, ali znaju se neki detalji i planovi.

Foto: IMDb

Pravila su jednostavna

Kao i obično postoje pravila – nemojte ih smočiti, nemojte ih izlagati jakom svjetlu i ono najbitnije – ne hranite ih nakon ponoći. Prilično jednostavno, slijedite ove upute i sve će ostati u najboljem redu. Naravno, Gremlini ne bi niti postojali da pravila nisu tu kako bi se prekršila…

Foto: IMDb

Još nije sigurno tko će se sve iz originala vratiti u treći nastavak. Zack Galligan, glavna zvijezda prva dva nastavka, mogao bi se vratiti kao Billy, a k tome u prilog ide i njegova Twitter objava prije dvije godine.

On je, naime, u posljednje vrijeme glavni zagovarač ideje o povratku Gizma i ekipe pa je nekako logično zaključiti da će ulogu Billyja tumačiti i u trećem nastavku.

Sudbina preslatkog Gizma

Ne želimo vjerovati u to, ali postoji vjerojatnost da Gizmo neće imati “sretan kraj“.

Gremlini 3
Foto: IMDb

“Sve je krenulo da su Gremlini nastali od dijelova tijela Gizma i nekako je logično da se priča završi tako da svi nestanu. Ali opet, smrt Gizma nije način da motivirate obožavatelje da pogledaju film”. – izjavio je Chris Columbus.

Nadamo se da će realizacija snimanja teći prema planu i da ćemo uskoro imati više informacija o dolasku dugoočekivanog nastavka Gremlina.